Et af de mest umage par af dyr i showbusiness er uden tvivl miniaturehesten Spanky og Jack Russel terrieren Dally. De to dyr blev reddet af Francesca Carson, som er en hesteopdrætter, der har valgt at passe godt på hunden og miniaturehesten på sin ranch Rother Horsemanship i Spokane i Washington. Men det er ikke kun Carson, der passer godt på dem – de passer også godt på hinanden.

Siden de to dyr blev introduceret for hinanden på ranchen, har de været udadskillelige og de laver en masse akrobatiske tricks sammen. Faktisk siges det at Dally er den eneste hund i verdenen, der kan ride på en hests bare ryg. Det har han gjort siden en dag, hvor Carson trænede Spanky. Pludselig hoppede Dally op på ryggen af Spanky, og faktisk er det utroligt bemærkelsesværdigt, at hesten tillader Dally at hoppe op på sin ryg, men det beviser blot det specielle bånd mellem de to.

Spanky og Dally har optrådt for hele verden

Spanky og Dally er nu et par I showbusiness, som blandt andet i december 2014 fik æren af at optræde i det legendariske Late Show, som havde David Letterman som vært. De har også vundet priser ved World Dog Awards i Hollywood i 2016, ligesom de har optrådt ved det prestigerige Del Mar International Hoppeshow i 2016 og 2017.

Del Mar International Horse Show er et af de største hesteshows i USA. Det har blandt andet været vært for VM i 2017, hvor heste og ryttere konkurrerede i tre dage i håb om at vinde præmien på 500.000 dollars. Showet finder årligt sted i San Diego og i både 2016 og 2017 har Dally og Spanky altså optrådt med deres tricks og hop for publikum inden det primære event.

Dally og Spanky er også populære på de sociale medier

Der er mange personer, der har interesse i at høre mere om, hvordan denne hund har lært at ride på denne miniaturehest. Helt præcist er der en video af Pet Insider på YouTube, som viser hvordan denne hund lærte at ride på heste, og den er blevet vist mere end 42.000 gange. I videoen kan man også se, hvordan det umage par optræder ved en række velgørenhedsshows.

Den umage duo har også deres egen Instagram-konto, hvor der er mere end 11 millioner personer, der følger med i deres dagligdag ved at kigge på de billeder, der bliver lagt op på siden. Men hvis fans ikke har fået nok ved at følge billederne, der bliver lagt op online, så har de også mulighed for at købe bogen “The Great Adventures of Dally and Spanky”, som er illustreret med en masse smukke billeder af den utrolige – men sande – historie bag deres smukke venskab.